Sabella confia en Messi com a líder de l'Argentina al pròxim Mundial. (Foto: EFE)
Sabella posarà fi a la seva etapa com a seleccionador d'Argentina. (Foto: EFE)

Alejandro Sabella deixarà la selecció argentina quan acabi el Mundial de Brasil

El representant d'Alejandro Sabella ha confirmat que el seleccionador argentí deixarà la banqueta de l'Argentina quan acabi la final del Mundial. Sabella ja havia mostrat en diferents ocasions el gran desgast que li ha causat aquest temps com a seleccionador argentí.

Actualitzat

El representant d'Alejandro Sabella, Eugenio López, ha confirmat que el seleccionador argentí deixarà la banqueta de l'Argentina una vegada acabi la final del Mundial. Sabella ja havia mostrat en diferents ocasions el gran desgast que li ha causat aquest temps com a seleccionador argentí. Sabella, natural de la Plata, hauria transmès en diferents entrevistes a mitjans del seu país que no era partidari de processos molt extensos a la banqueta de l''albiceleste".

El tècnic va arribar al càrrec després de la dura eliminació de l'Argentina a la Copa Amèrica disputada l'any 2011. Com a seleccionador argentí porta 40 partits dirigits amb un balanç de 26 victòries, 10 empats i només 4 derrotes; amb 75 gols a favor i 31 en contra.

Una de les tasques més importants i que se li recordaran durant molt temps són la nova capitania de Leo Messi i l'arribada de la selecció argentina a una final del Mundial després de 24 anys.

Anar al contingut