Barça

Aleix Vidal: "Vaig tenir una conversa amb Luis Enrique i es va poder solucionar el que passava"

El futbolista català ha explicat després de l'entrenament matinal a Saint George's Park que va mantenir una tensa conversa amb Luis Enrique per demanar-li explicacions sobre la seva suplència i que ja han aclarit les seves diferències

Actualitzat

Aleix Vidal ha desvelat després de l'entrenament matinal del Barça a Saint George's Park que al final de la temporada passada va mantenir una tensa reunió amb Luis Enrique per demanar-li explicacions pel seu sorprenent ostracisme durant el tram final del curs passat i ha admès que ja ha aclarit les seves desavinences amb l'entrenador.

"Vam tenir una conversa en la qual els dos ens vam dir el que pensàvem, els dos vam sortir contents i es va poder solucionar el que passava", ha confessat. "Ell estava descontent per unes coses i jo per unes altres. Ell tenia raó en el que pensava i jo també, però al final ens entenem amb paraules, com fa tot el món", ha afegit.

Vidal ha negat que el Periscope que va fer amb Piqué a l'avió després del partit contra l'Eibar on feia broma de la seva suplència fos el motiu de les desavinences. "En aquesta conversa ni es va parlar d'això perquè ell mateix ja va explicar en roda de premsa que aquestes coses no afectaven per res", ha puntualitzat.

Després d'aquesta polèmica, Aleix Vidal va desaparèixer dels plans de Luis Enrique i només va disputar un dels últims 13 partits de la temporada passada. Ara, sense Dani Alves, el titular indiscutible en el lateral dret, el futbolista català buscarà tenir més protagonisme en una demarcació on haurà de competir per Sergi Roberto per un lloc a l'onze inicial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut