Aleix Vidal (EFE)
Aleix Vidal (EFE)
Futbol

Aleix Vidal torna a quedar-se fora de la convocatòria del Barça, que juga a Pamplona aquest dissabte

És l'única sorpresa d'una llista en la qual ja s'esperava la baixa de Neymar per sanció; Luis Enrique tenia tota la plantilla a disposició, excepte el brasiler i Mathieu

Actualitzat

El FC Barcelona ha fet pública la convocatòria del primer equip que ha de viatjar a Pamplona per enfrontar-se a l'Osasuna aquest dissabte (13.00). Entre les novetats pel que fa a l'equip que va enfrontar-se al Borussia Mönchengladbach, hi ha Marc-André ter Stegen, que va descansar, i Ivan Rakitic, que estava lesionat.

Una de les sorpreses és l'absència d'Aleix Vidal, que tot just ha jugat dos partits complets (Borussia i Hèrcules) a un bon nivell i havia fet pensar en la rehabilitació dins dels plans de Luis Enrique. Les altres baixes són Mathieu, per lesió; Masip, per decisió tècnica, i Neymar, que està sancionat i, a més, té una sobrecàrrega muscular.

Els divuit escollits són Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Turan, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Alcácer, Alba, Digne, Roberto, Gomes i Umtiti.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut