Aleix Vidal (@FCB)
Aleix Vidal (@FCB)
Barça

Aleix Vidal s'incorpora als entrenaments amb l'equip després de tres mesos i mig apartat dels terrenys de joc

Aleix Vidal ha rebaixat els terminis de recuperació i s'ha incorporat al grup després de la lesió que va patir al camp de l'Alabès, que l'ha tingut apartat dels terrenys de joc tres mesos i mig

Actualitzat

El FC Barcelona ha tornat a la feina amb bones notícies. Aleix Vidal s'ha reincorporat al grup en l'entrenament que ha fet el primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, per començar a preparar la final de la Copa del Rei contra l'Alabès que es juga aquest dissabte al Vicente Calderón. 

La de Vidal ha estat la gran novetat del matí, ja que el lateral blaugrana havia d'estar de baixa aproximadament cinc mesos i només en porta tres i mig, després que es va lesionar de gravetat al turmell justament en el partit contra l'Alabès a Vitòria, del mes de febrer. El defensa va haver de ser intervingut quirúrgicament després de patir una luxació que va requerir una reducció en un hospital de Vitòria

El que és gairebé segur és que Vidal viatjarà amb tot l'equip a Madrid, però segurament no entrarà en la convocatòria, ja que fa tres mesos i mig que no trepitja els terrenys de joc. En l'entrenament també s'han incorporat dos jugadors del filial, els ja habituals Carles Aleñà i Marlon.

De cara a la final de dissabte, Luis Enrique té les baixes per sanció de Sergi Roberto i de Luis Suárez, mentre que està pendent de l'evolució dels centrals Gerard Piqué i Javier Mascherano, que arrosseguen problemes físics.

 

Anar al contingut