Aleix Vidal
Aleix Vidal arriba amb l'alta mèdica just a l'últim partit de la temporada (EFE)
Futbol

Aleix Vidal rep l'alta mèdica i entra en la convocatòria del Barça, juntament amb Piqué i Mascherano

Luis Enrique s'emporta tota la plantilla a la final de la Copa, incloent-hi Mathieu, Rafinha, Sergi Roberto i Luis Suárez, que no podran jugar, i Marlon, del filial

Actualitzat

El FC Barcelona podria tenir pràcticament tota la defensa rehabilitada aquest mateix dissabte, hores abans de la final de la Copa del Rei que jugarà contra l'Alabès al Vicente Calderón (21.30) i que es pordrà veure en directe per TV3. En el moment d'anar cap a Madrid, Aleix Vidal ha rebut l'alta mèdica i ha entrat en la convocatòria de Luis Enrique, juntament amb Gerard Piqué, que s'havia perdut dos partits per una infecció intestinal, i Javier Mascherano, que ha arrossegat molèsties musculars.

Tots tres jugadors s'han entrenat els últims dies amb normalitat i, pel que sembla, l'entrenador considera que estan en condicions de jugar. El cas de Vidal és especialment sorprenent. El lateral es va fer una luxació greu al turmell dret al febrer, precisament en un partit de Lliga contra l'Alabès, i li havien pronosticat cinc mesos de baixa.

Luis Enrique ha convocat tota la plantilla per a aquest partit, l'últim oficial de la temporada, i també l'última oportunitat per al Barça de tancar el curs amb un títol. Jérémy Mathieu, Rafinha, Sergi Roberto i Luis Suárez s'han afegit a l'expedició, tot i que no podran jugar, els dos primers per lesió i els altres per sanció.

Per completar la llista, Luis Enrique també s'emporta el defensa del filial Marlon Santos, que ha estat titular en els dos últims partits.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut