Futbol

Aleix Vidal: "Estic vivint un somni"

El jugador de l'Alt Camp es presenta com la primera incorporació del Barça 2015-16. Treu importància al fet de no poder jugar un partit oficial fins al mes de gener i creu que està preparat per ser el lateral dret del Barça

Actualitzat

Aleix Vidal és la primera cara nova del Barça 2015-16. El jugador de Puigpelat va ser anunciat ahir oficialment com a nova incorporació de l'equip. Ha estat presentat aquest migdia i ha estat molt sincer: "Després del naixement de la meva filla, aquest és el moment més important de la meva vida. Torno a la que ha sigut la meva casa i, si és per continuar un cicle guanyador, molt millor."

Vidal, de 25 anys, firma per cinc temporades. El vicepresident Jordi Mestre, que l'ha presentat, ha comentat que costa al Barça 18 milions d'euros més 4 en variables. El jugador català ha passat per molts equips abans de consolidar-se com un jugador de primer nivell. "Si faig la llista de tots els equips on he estat, se'ns acaba el temps", ha dit el tarragoní, que va estar un any al futbol base del Barça. "Quan costa tant arribar-hi, potser ho valores més. Ara estic vivint un somni i està anant tot molt de pressa".

Format com a extrem dret, Vidal també ha jugat aquesta última temporada com a lateral al Sevilla i ha donat bones sensacions. "Com a lateral he jugat uns vuit partits i l'equip no ha perdut", ha comentat. "La meva posició habitual és més endavant, però jugo a gust on em digui l'entrenador."

Quatre mesos sense jugar

Aleix Vidal, que s'ha acomiadat de l'afició andalusa amb una carta oberta publicada a internet, no podrà jugar fins al gener del 2016 per la sanció de la FIFA al Barça. Però això no suposa un problema per a l'exjugador del Sevilla: "No és un problema. M'anirà bé anar-me adaptant als nous companys i als sistemes que em demani el nou entrenador", afegeix. Vidal dóna per fet que qui el dirigirà serà Luis Enrique i ja va tenir una primera presa de contacte amb ell. I valora el fet que possiblement Dani Alves es quedi. "Ell és avui dia un dels millors laterals drets del món, si no el millor. Si es queda hi haurà una competència sana", ha assenyalat.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut