Futbol

Aleix Vidal: "És un honor que em situïn al Barça, però a l'estiu ja es veurà què passa"

Des de la concentració de la selecció espanyola, el jugador català del Sevilla agraeix en declaracions a TV3 l'interès blaugrana en el seu fitxatge i qualifica Dani Alves com el millor lateral del món

Sebas GuimActualitzat

En la llista de futuribles del Barça, hi ha el nom del català Aleix Vidal, ara a les files del Sevilla. Vicente Del Bosque ha premiat el seu rendiment amb la primera convocatòria amb Espanya. Des de la concentració de la selecció espanyola, Aleix Vidal agraeix l'interès blaugrana.

Aleix Vidal ha estat una de les grans sensacions de la temporada. Dos anys excel·lents a Almeria i Sevilla li permeten ara recollir-ne els fruits. El triomf a la Lliga Europa ha anat acompanyat d'una convocatòria amb la selecció espanyola. Pel que fa al Barça, el tarragoní no es mulla. "És un honor que em situïn en certs moments allí, però és veritat que a dia d'avui per a mi Dani Alves és el millor lateral. No sé les raons per les quals no està content, però durant l'estiu ja es veurà què passa", assegura en declaracions a TV3.

Al Barça ja hi va jugar quan era infantil, però arribar on és ara li ha costat molts patiments. Espanyol, Nàstic, Pobla de Mafumet, Mallorca i una aventura a Grècia el van fer créixer com a jugador. "Hi ha hagut moments que fins i tot pensava que no sabia si valia la pena continuar lluitant. Al final sempre treus les forces d'on no n'hi ha. Des que vaig arribar a l'Almeria, la meva vida ha canviat", explica.

Aleix Vidal vol que la seva història sigui d'arribar i moldre. Té dues opcions per debutar amb la selecció espanyola, però ho vol fer a la primera, en un partit amistós contra Costa Rica l'11 de juny.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut