Barça

Aleix Vidal es lesiona de gravetat al camp de l'Alabès en el seu millor moment de la temporada i passa pel quiròfan

Aleix Vidal no guardarà bon record dels seus duels contra l'Alabès d'aquesta temporada. El de la primera volta de la Lliga el va fer caure en desgràcia davant de Luis Enrique. En el de la segona volta s'ha lesionat de gravetat

Actualitzat

Aleix Vidal és operat d'urgència a Vitòria després de destrossar-se el turmell dret en la golejada del FC Barcelona contra l'Alabès (0-6). En el minut 85, una entrada de Theo Hernández ha deixat el lateral dret blaugrana estès al terra amb l'articulació fora del seu lloc, una imatge esfereïdora. Ràpidament traslladat a un hospital, els metges han decidit operar-lo per evitar els riscos d'un trasllat a Barcelona. El comunicat mèdic parla d'una luxació que ha requerit reducció, i estima el període de baixa en uns cinc mesos.

La lesió al camp de Mendizorrotza li arriba a Aleix Vidal just quan aquesta temporada s'havia fet un lloc als esquemes de l'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique Martínez. Al mercat d'hivern tot apuntava que el de Puigpelat sortiria del club. Fins llavors només havia participat en 5 partits, a la tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Sevilla, 1 de Lliga (contra l'Alabès a la jornada 3), 2 als setzens de Copa contra l'Hèrcules i 1 a la Lliga de Campions contra el Borussia Mönchengladbach.

Va ser precisament la seva actuació a la Lliga a la primera volta, davant l'Alabès, la que el va sentenciar. Vidal va caure durant un llarg temps de les convocatòries de Luis Enrique, i quan anava convocat no tenia minuts. Tot va canviar, però, en la golejada a la Lliga al Camp Nou contra el Las Palmas. El lateral va arrodonir una bona actuació amb el cinquè gol de l'equip.

Ara, però, l'Alabès s'ha tornat a creuar en el camí d'Aleix Vidal. L'entrada de Theo Hernández en el minut 85 ha tallat d'arrel el seu bon moment, i torna a deixar a l'equip amb una única opció clara per ocupar el lateral dret, Sergi Roberto. El jugador del Barça és operat pel doctor Mikel Sánchez, que ja ha intervingut altres esportistes d'elit com Rafael Nadal, Jesús Navas o Joseba Beloki.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut