Aleix Vidal
Aleix Vidal ja toca la pilota al sorral de la ciutat esportiva (@av22oficial)
Futbol

Aleix Vidal avança en la recuperació i comença a fer exercicis amb pilota

El lateral del Barça ha compartit un missatge d'optimisme a les xarxes socials i expressa l'alegria per poder tornar a fer tocs a la ciutat esportiva

Actualitzat

Aleix Vidal continua complint els terminis de la seva recuperació a un bon ritme i aquest cap de setmana ha volgut compartir una alegria amb els aficionats del FC Barcelona a través de les xarxes socials.

El lateral, lesionat greument en un turmell quan mostrava el seu millor moment de forma amb el Barça, va començar a exercitar-se en solitari en el sorral de la ciutat esportiva Joan Gamper ara fa deu dies.

Aquesta vegada ja s'ha fet veure tocant la pilota en el seu compte d'Instagram, i ha enviat un missatge optimista: "Com et trobava a faltar... Força Barça". En la imatge, apareix xutant l'esfèrica amb decisió.

Aleix Vidal es va fer una luxació al turmell fa dos mesos en un partit de Lliga contra l'Alabès i, segons les previsions mèdiques inicials, encara es troba en l'equador de la recuperació, per la qual cosa no tornarà a jugar aquesta temporada. Per ara, sembla clar que es prepara al màxim per tornar en plenitud quan comenci la pròxima.

 

 

Como te echaba de menos...⚽️🥅 🔴🔵ForçaBarça🔵🔴 🅰️✅ 📸by @miguelruizfcb

A post shared by AleixVidal22 (@av22oficial) on

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut