Barça

Aleix Vidal agraeix el suport rebut pels aficionats després de tornar a Barcelona

El jugador ha agraït les mostres de suport a través de la web del club i diu que ja té ganes de començar a treballar en la recuperació

Actualitzat

Aleix Vidal ha tornat a Barcelona aquest diumenge, després de ser operat d'urgència dissabte a la nit a Vitòria. El lateral dret es va fer una luxació al turmell dret que va necessitar una reducció quirúrgica. Mentre l'equip tornava amb un triomf del camp de l'Alabès per 0-6, Vidal passava la nit ingressat recuperant-se de la intervenció.

Aquest diumenge al matí, Pepe Costa, l'assistent del vestidor del FC Barcelona, i Javier Yanguas, dels serveis mèdics del club, han recollit Vidal i tots tres han fet viatge per carretera fins a Barcelona, on el futbolista ha de començar el procés de recuperació d'una lesió que el tindrà de baixa uns cinc mesos.

Agraït pel suport

El lateral ja ha fet les primeres declaracions en arribar a Barcelona. Vidal apareix en un vídeo que ha publicat la web oficial del club i mostra el seu agraïment a l'afició el suport que ha rebut en les últimes hores, alhora que ja es mostra disposat a començar a treballar per recuperar-se el més aviat possible. 

"Vull donar-vos les gràcies a tots pel suport que m'heu donat. Són coses del futbol que un no s'espera, però forma part de la nostra professió. Ara ja tinc ganes de començar a treballar per recuperar-me i així poder tornar amb més força", ha dit el jugador.


Aleix Vidal agraeix el Suport de l'afició por fcbarcelona

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut