Una imatge recent d'Aleix Espargaró agafant velocitat (EFE)
Motor

Aleix Espargaró i Marc Márquez són els més ràpids en la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi d'Austràlia

El granollerí ha encapçalat la segona sessió d'entrenaments lliures per 5 mil·lèsimes al davant de Marc Márquez, que s'havia adjudicat la primera

Actualitzat

El Gran Premi d'Austràlia, que pot tenir una gran incidència en el desenllaç del Mundial de MotoGP, ja està en marxa. Les dues primeres sessions lliures d'entrenament s'han disputat amb protagonisme per a dos pilots catalans.

En la primera mànega, Marc Márquez (Honda) ha estat el més ràpid al davant de Johann Zarco (Yamaha)  i Jack Miller (Honda). El cerverí, vigent líder del Mundial, ha estat una dècima i mitja més ràpid que el seu rival per al títol, Andrea Dovizioso (Ducati), que ha fet el quart millor temps, mentre que Maverick Viñales (Yamaha) ha estat cinquè.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat el gran protagonista de la segona sessió, ja que ha estat més ràpid que Márquez, a qui ha superat per 5 mil·lèsimes. El tercer temps ha estat per a Dovizioso, a menys d'una dècima del crono del gran dels Espargaró.

Viñales ha repetit el cinquè millor crono tot i patir una forta caiguda i dos pilots catalans més, Dani Pedrosa (Honda, novè) i Pol Espargaró (KTM, desè), s'han deixat veure entre els 10 pilots més ràpids.

Joan Mir mana a Moto3

El mallorquí Joan Mir, que aquest cap de setmana té la segona oportunitat de proclamar-se campió del món de Moto3, ha començat marcant la pauta a la categoria. A diferència del que li va passar al Gran Premi del Japó, Mir (Honda) confessa que a Phillip Island s'està retrobant amb el seu millor pilotatge, que li ha servit per treure-li dues dècimes a Aarón Canet (Honda), i més de mig segon a Romano Fenati (Honda), l'únic que li pot arrabassar el títol.

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut