Aleix Espargaró
Aleix Espargaró, en una imatge d'arxiu
Lliga de Campions

Aleix Espargaró es mostra indignat amb el partit del City al Bernabéu i qualifica Pellegrini de "pocavergonya"

El pilot català de MotoGP, un reconegut aficionat del Barça, va criticar amb duresa el joc del conjunt anglès i el plantejament del tècnic xilè contra el Reial Madrid en dos missatges al seu compte de Twitter

Actualitzat

El pilot català de MotoGP, Aleix Espargaró, es va mostrar indignat amb l'actuació del Manchester City en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions al Bernabéu i va criticar amb duresa el tècnic xilè Manuel Pellegrini.

El germà gran dels Espargaró, aficionat del FC Barcelona i que acostuma a anar al Camp Nou sempre que li permet la seva agenda, va escriure dos missatges al seu compte de Twitter molt crítics amb el pobre joc del conjunt anglès contra el Reial Madrid i amb el plantejament del seu entrenador.

"Quina castanya de partit, igual que el d'ahir... Amb aquesta plantilla i no fer ni una ocasió en 180 minuts, Pellegrini és un pocavergonya!", va escriure Aleix Espargaró, des de Le Mans, on participarà aquest cap de setmana en el Gran Premi de França de motociclisme.

Posteriorment, Espargaró va escriure un nou tuit, aquest cop en català, en què demanava a Txiki Begiristain, director esportiu del Manchester City, i Ferran Soriano, conseller delegat del club "citizen", que prenguessin mesures. "És una vergonya el que ha fet el City. Txiki i Soriano haurien de fer fora Pellegrini i que no pugui acabar l'any!", va afegir indignat.

Anar al contingut