Barça

Alcácer i Munir, només un dels dos seguirà la pròxima temporada al FC Barcelona

El Barça preveu que tant Paco Alcácer com Munir El Haddadi viatgin dimarts cap a la gira que l'equip farà pels Estats Units. Cap dels dos vol desaprofitar l'oportunitat de demostrar a Valverde que es mereixen un lloc a la plantilla. Als plans de l'entrenador i la secretaria tècnica només hi ha espai per un dels dos davanters

Francesc LatorreActualitzat

Si no hi ha cap sorpresa d'última hora, Paco Alcácer i Munir El Haddadi se n'aniran dimarts a la gira que el Barça farà als Estats Units. Una gira que per a tots dos serà un examen per convèncer Ernesto Valverde que es mereixen un lloc a la plantilla. I, d'acord amb la planificació de l'entrenador i la secretaria tècnica, a l'equip només hi ha lloc per un dels dos atacants.

Si Griezmann hagués dit sí al Barça, tots dos ho haurien tingut força més pelut, però la negativa del francès fa que l'equip continuï necessitant el famós quart davanter. Munir ha tornat a Barcelona després de jugar cedit a l'Alabès, equip en què ha tingut minuts que ha retornat amb gols. Aquestes bones prestacions i la seva joventut –només té 22 anys– juguen a favor seu. Des del punt de vista econòmic, a més, el Barça veu més possibilitats de fer caixa amb Alcácer que no pas amb Munir, però ara mateix no hi ha cap decisió presa.

Des de l'entorn del valencià, es mostren convençuts de la seva continuïtat, i ara mateix no contemplen cap altra opció. Els tres partits amistosos en terres americanes –contra el Tottenham, la Roma i el Milan– han de servir per treure les conclusions definitives. Tres partits que també seran un aparador per a la resta de transferibles. El club no descarta que es tanqui alguna sortida abans de dimarts i que, per tant, algun d'aquests jugadors ni tan sols pugi a l'avió.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut