La placa que recorda l'antic estadi de Sarrià (Foto: @albertfdezxbcn)
La placa que recorda l'antic estadi de Sarrià (Foto: @albertfdezxbcn)
Espanyol

Alberto Fernández Díaz demana un homenatge per a Sarrià coincidint amb el vintè aniversari de l'enderrocament

El líder del PP a Barcelona, seguidor del club blanc-i-blau, ha expressat el seu desacord amb l'estat de conservació de l'actual placa d'homenatge a l'estadi i demana que es dignifiqui el seu record

Actualitzat

El president del Grup Municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat a l'Ajuntament de Barcelona que "dignifiqui" el record de l'estadi de Sarrià del RCD Espanyol, i demana un homenatge a la desapareguda instal·lació esportiva l'any vinent, coincidint amb el vintè aniversari del seu enderrocament.

En un comunicat, Fernández Díaz recorda que l'Ajuntament de la ciutat va aprovar l'any 2013 homenatjar l'antic estadi, però tres anys després aquesta petició encara no s'ha complert. El polític del PP parla dels mosaics perduts que presidien la tribuna, i entén que un bon gest seria instal·lar una rèplica reproduint l'escut del club i la silueta d'un jugador als actuals jardins del Camp de Sarrià.

Alberto Fernández Díaz creu que l'actual placa d'homenatge a l'estadi de Sarrià és "lamentable i irrisòria", pel que fa a la seva mida i pel seu pèssim estat de conservació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut