Contador va rebre el mallot rosa però no se'l va poder posar a causa del dolor (EFE)
Ciclisme

Alberto Contador prendrà la sortida de la setena etapa del Giro

El líder de la prova no té cap fractura a l'espatlla, però haurà de córrer amb un protector

Actualitzat

Alberto Contador prendrà finalment la sortida aquest divendres a la setena etapa del Giro, de 264 quilòmetres entre Grosseto i Fiuggi, malgrat les seqüeles de la caiguda que va patir dijous a 200 metres de la línia de meta a Castiglione della Pescaia.

"M'han protegit l'espatlla i espero que no es torni a moure. Sera un dia dur", ha comentat el ciclista madrileny, líder de la ronda italiana, al seu compte de Twitter.

Les radiografies que li van fet tot just acabada l'etapa no van revelar cap fractura a l'espatlla esquerra, on es va fer mal en caure de la bicicleta. El diagnòstic dels metges de la cursa va ser una dislocació que l'obligarà a portar un embenat especial almenys durant l'etapa.

"Vaig pensar que m'havia trencat la clavícula", va dir Contador, que no va poder posar-se el mallot rosa de líder a causa del dolor.

La caiguda en què es va veure involucrat Contador va passar quan un espectador que pretenia fotografiar el gran grup des d'una distància imprudent va envair la calçada. A tot just dos-cents metres de la línia de meta, un ciclista va impactar contra l'aficionat i d'altres van caure a terra.

El principal perjudicat per la caiguda, a més de l'espanyol, va ser l'italià Daniele Colli, del Nippo Vini Fantini, que va haver de ser hospitalitzat amb possible fractura de braç.

Anar al contingut