Ciclisme

Alberto Contador i la resta de l'equip Astana s'entrenen a la localitat alacantina de Calp

Ha començat la temporada ciclista 2010, de moment amb competicions al continent oceànic. Aviat arribaran les curses a Europa, però per a les grans estrelles l'objectiu més important encara és molt llunyà. És el cas d'Alberto Contador, que ha començat a preparar-se a la costa alacantina, en concret, a Calp. El de Pinto ja pensa en el juliol i en sumar el seu tercer triomf Tour de França.

Actualitzat
Mentre Lance Armstrong i altres ciclistes punters competeixen a Austràlia, Alberto Contador i l'equip Astana estan concentrats a Calp, lluny dels cercles habituals d'entrenament. El bon temps que regna a la localitat alacantina i la diversitat geogràfica han estat clau en la decisió de l'equip kazakh. Contador es mostra optimista per la unió que hi ha entre els components de l'Astana, on, de moment, tots mantenen el mateix rol dins de l'equip.

Enrere queda la tensió que va haver-hi la temporada passada entre Armstrong i el de Pinto. La concentració a Calp està sent, físicament, molt dura, amb sortides de prop de 200 quilòmetres, és a dir, unes sis hores pedalant sense parar. Però tot esforç té el seu resultat, qui sap si un nou èxit al Tour, competició per a la qual Contador i Astana s'estimen més entrenar-se i defugir les terres australianes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut