Ciclisme

Alberto Contador guanya la Volta al País Basc per segon any consecutiu

Alberto Contador ha fet bona la seva condició de màxim favorit i ha guanyat per segona vegada consecutiva la Volta al País Basc. El ciclista madrileny ha esmicolat els seus rivals en la sisena i última etapa, una cronoescalada de 24 quilòmetres amb sortida i arribada a Zalla. Contador, que afrontava la crono com a líder de la classificació general, s'ha imposat amb un temps de 31 minuts i 59 segons i no ha donat cap opció a Toni Colom i Samuel Sánchez, segon i tercer respectivament, i que l'han acompanyat al podi final.

Actualitzat
A poc a poc arrenca la temporada ciclista, i alguns dels millors corredors es posen a punt per a les grans cites de l'any. És el cas del ciclista madrileny Alberto Contador, que aquest dissabte ha demostrat la seva classe imposant-se a la Volta al País Basc. La prova s'ha acabat amb la sisena i última etapa, una cronoescalada de 24 quilòmetres en què el ciclista de l'equip Astana sortia com a líder. Contador no ha volgut donar cap oportunitat als seus rivals i s'ha imposat també en aquesta etapa, superant a la línia d'arribada el temps que havia marcat el mallorquí Toni Colom.

A la classificació general, Colom també ha acabat segon i Samuel Sánchez, tercer. Aquesta és una de les primeres victòries de l'any per a Alberto Contador, que té com a gran objectiu de la temporada lluitar per la victòria al Tour de França.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut