Alberto Contador en el podi de la prova (FOTO: EFE)
Ciclisme

Alberto Contador es proclama vencedor de la Tirrè-Adriàtic

Alberto Contador ha guanyat la 49a edició de la Tirrè-Adriàtic, després d'haver estat líder durant les últimes jornades. La 7a i última etapa, una crono de 9 kilòmetres a San Bendetto del Tront, l'ha guanyada l'italià Adriano Malori (10'13"), mentre que el madrileny ha acabat 28è ( 10'54").

El podi  final de la prova és el format per Alberto Contador (25h.28.45),  que precedeix Nairo Quintana, en segona posició (2' 05"), i el txec Roman Kreuziger (2'14"), en tercer lloc.

El triomf a terres italianes és un bon impuls de confiança per al ciclista madrileny, després d'un 2013 sense èxit i, sobretot, de la decebedora actuació al Tour de França. L'última gran victòria de Contador va ser a la Vuelta del 2012, immediatament després d'acabar de complir la seva suspensió per dopatge.