Ciclisme

Alberto Contador correrà la Volta Ciclista a Catalunya, que es farà del 21 al 27 de març

Sessió de fotografies de l'equip ciclista Saxobank, a Mallorca. Evidentment, totes les mirades centrades en Alberto Contador. Des que li van aixecar la suspensió per dopatge, el madrileny està molt més somrient. Després de participar a la Volta a l'Algarve, a Portugal, la pròxima cita del triple campió del Tour serà la Volta Ciclista a Catalunya, que es farà del 21 al 27 de març. El Saxo Bank Sungard serà doncs un dels 18 equips UCI ProTour inscrits per a aquesta competició, amb inici a Lloret de Mar i final a Barcelona. A més de l'equip danès, que dirigeix Bjarne Riis, també hi seran els espanyols Euskaltel-Euskadi i Movistar, així com els nord-americans BMC Racing, HTC Highroad, Radioshack i Garmin Cervelo.

Actualitzat
També sortiran els italians Lampre-ISD i Liguigas-Cannondale, els holandesos Rabobank i Vancsoleil-DCM, els belgues Omega Pharma-Lotto i Quickstep, l'Sky britànic, el Katusha rus, el Leopard Trek luxemburguès, l'Astana kazà i el AG2R La Mondiale francès.

La participació la completen sis equips de categoria Continental: els espanyols Andalucía Caja Granada, Caja Rural i Geox-TMC, el Cofidis Le Credit en Ligne francès, el Polsta Polkowice polac i el Colombia es Pasíon-Café Colombià.

Els 24 equips i 192 corredors, entre els quals podria estar Contador, tricampió del Tour de França, recorreran 1.235 quilòmetres dividits en les set etapes següents:

1a: 166,9 Km. Lloret de Mar-Lloret de Mar.
2a: 169,3 Km. Santa Coloma de Farners-Banyoles.
3a: 189,4 Km. La Vall d''en Bas (Sant Esteve d''en Bas)-Andorra (Vallnord).
4a: 195 Km. La Seu d''Urgell-El Vendrell.
5a: 205,8 Km. El Vendrell-Tarragona.
6a: 184,5 Km. Tarragona-Mollet del Vallès.
7a: 124,5 Km. Parets del Vallès-Barcelona (Pla de Palau), quatre voltes a un circuit urbà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut