Lliga de Campions

Alberto Botía: "No podem lluitar per la possessió de la pilota amb el Barça"

El central de l'Olympiacos i format a la Masia admet que hauran de fer un partit diferent del que estan acostumats a la lliga grega per intentar fer mal al conjunt blaugrana

Actualitzat

Alberto Botía, jugador de l'Olymìacos format al planter del FC Barcelona, ha admès que el partit de Champions d'aquest dimecres al Camp Nou serà molt complicat i que hauran d'intentar fer servir les seves armes per intentar fer mal al conjunt blaugrana. 

"Farem un partit diferent al que estem acostumats a la lliga grega perquè no podem lluitar per la possessió de la pilota amb el Barça. A la lliga intentem tenir sempre la possessió, atacar molt i demà serà un partit diferent. Està clar que el nivell de qualitat és diferent i hem de fer un altre tipus de partit per poder fer mal al Barça."

L'entrenador de l'Olympiacos, el grec Takis Lemonis, ha assegurat en roda de premsa que es planteja "un sistema mixt per limitar" les qualitats de Lionel Messi. Lemonis ha somrigut quan se li ha preguntat si apostaria per un marcatge individual i ha recordat que algun entrenador "va arribar a dir que el millor seria tancar-al vestidor". "No sé si ho podrem fer", ha confessat, i ha admès que serà "complex" aturar-lo.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut