Hoquei patins

Alberto Borregán s'acomiada com a jugador d'hoquei professional per continuar la seva feina des de les oficines del Barça

Alberto Borregán anuncia la seva retirada com a jugador d'hoquei professional. Després de 19 anys com a jugador al Barça, el capità, de 34 anys, continuarà vinculat al club fent feina a les seccions. El Barça penjarà la seva samarreta al Palau Blaugrana.

Actualitzat
Nou Copes d'Europa, quinze Lligues, set Copes del Rei, tres Copes Intercontinentals, tres Supercopes d'Europa, cinc Supercopes d'Espanya, set Copes Continentals, tres Lligues Catalanes, tres Copes Ibèriques, una Copa de les Nacions de Montreux i una Copa CERS són l'extraordinari palmarès del davanter català al Barça, on va arribar amb tot just 17 anys.

"Aquest club té una magnitud especial i tinc la sort de pertànyer-hi. El meu somni era retirar-me al Barça i és un somni que he complert", ha explicat el jugador, molt emocionat. En una sala de premsa del Camp Nou a vessar, i amb la presència del president blaugrana, Sandro Rossell, companys d'equip, capitans d'altres seccions com Carles Puyol i Javi Rodríguez -futbol sala- i exjugadors del club com David Barrufet, Borregán ha anunciat la seva intenció de seguir vinculat al club.

"Els pròxims anys no haurien estat el mateix. Sóc una persona que prefereixo anar-me'n amb magnificència. Quan tens 34 anys, tens més ganes de marxar que de continuar", ha assegurat, i ha dirigit unes paraules especials als seus pares: "Sense ells no seria aquí assegut".

Just en el dia en què es compleixen deu anys de la mort del mite Ladislao Kubala, el president Sandro Rossell ha afirmat que Beto "podria ser perfectament el Kubala de l'hoquei". "Retirarem la samarreta de Beto, perquè és una d'aquestes persones que ens agrada tenir al club. Després de David Barrufet, és la persona amb més títols al club. Demostra els nostres valors i els duu fins a les últimes conseqüències", ha asseverat Rossell.

Borregán serà el primer jugador de la secció a qui li serà retirada la samarreta, un moment que el jugador ha qualificat com el més important de la seva carrera esportiva. Tres vegades campió d'Europa amb la selecció espanyola, on a més acumula un or, una plata i un bronze en el Campionat del Món, Borregán podria ara culminar la seva exitosa carrera si el Barcelona es corona com a campió d'Europa en els pròxims dies.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut