Abalde, en acció durant l'amistós contra Lituània (@baloncestofeb)
Bàsquet

Alberto Abalde, l'últim jugador descartat per Sergio Scariolo per als Jocs Olímpics de Rio

L'aler del Joventut ha deixat la concentració de l'equip espanyol després de l'entrenament realitzat al pavelló Príncep Felip de Saragossa

Actualitzat

Alberto Abalde és l'últim descartat pel seleccionador espanyol de bàsquet, Sergio Scariolo, per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, segons indica la Federació Espanyola de Bàsquet. Abalde ha deixat la concentració de l'equip després de l'entrenament realitzat al pavelló Príncep Felip de Saragossa, en què ha participat activament.
   
L'aler del Joventut de Badalona va formar part del grup inicial de 20 jugadors que van començar la concentració a Madrid l'1 de juliol i, posteriorment, es va reincorporar als entrenaments per cobrir la baixa de Pau Ribas. Al llarg d'aquestes setmanes, Abalde ha debutat com a internacional absolut disputant tres partits, contra Lituània a Màlaga i contra Veneçuela a Madrid i Valladolid. En total ha jugat 11 minuts i ha sumat 2 punts.

Sergio Scariolo ha volgut destacar "el compromís i l'excel·lent nivell de treball" mostrat pel jugador, del qual ha assenyalat "la seva aportació i integració en un grup de jugadors d'alt nivell".

Anar al contingut