Nacho Rodríguez i Albert Soler han donat suport a l'equip
Eurolliga

Albert Soler i Nacho Rodríguez donen suport a Sito Alonso i a la plantilla abans de viatjar a Vitòria

Els directius del Barça Lassa s'ha reunit amb l'staff tècnic i els jugadors després de l'entrenament al Palau per intentar buscar una reacció a la mala dinàmica de l'equip. Rakim Sanders no està lesionat i podrà jugar aquest divendres a la pista del Baskonia

Actualitzat

Després de l'última desfeta europea contra l'Unicaja al Palau Blaugrana, els jugadors del Barça Lassa de bàsquet, el cos tècnic liderat per Sito Alonso i l'staff directiu amb Albert Soler i Nacho Rodríguez al capdavant han mantingut una reunió d'urgència per analitzar la crítica situació de la secció.

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, els directius blaugranes mantenen la confiança en el tècnic i els jugadors per als pròxims partits

Sense temps per assimilar l'última derrota a l'Eurolliga, el Barça s'ha tornat a entrenar abans de viatjar cap a Vitòria, on aquest divendres visitarà la pista del Baskonia, un rival en bona dinàmica des de l'arribada a la banqueta del tècnic català Pedro Martínez. Rakim Sanders, que es va retirar amb problemes físics en el partit contra l'Unicaja, no té cap lesió important i estarà a disposició de Martínez per jugar al Buesa Arena.

El club busca un base en el mercat

D'altra banda, el club blaugrana està buscant en el mercat un reforç que tingui continuïtat en el futur. En cap cas un jugador temporer, el club vol un jugador que sumi i reforci a l'equip, però no es busca per una posició definida o concreta. Tot i això, el Barça descarta reincorporar a la plantilla Tyrese Rice, amb contracte però que s'entrena amb el filial perquè no entra en els plans de Sito Alonso.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut