Imatge d'arxiu de Sàbat, millor jugador de la sisena jornada (EFE)
Bàsquet

Albert Sàbat, millor jugador de la sisena jornada de la Lliga Endesa

El base català de la Penya va acabar el partit amb 25 de valoració, després de sumar sis triples en la primera victòria dels badalonins

Marc BéjarActualitzat

El Divina Seguros Joventut està de celebració. A més de sumar la primera victòria de la temporada a la pista de l'ICL Manresa, el base Albert Sàbat s'ha erigit com a millor jugador de la jornada després de la seva brillant actuació contra els bagencs. El llagosterí va acabar el duel amb 25 de valoració, després de sumar sis triples, amb 1/3 en tirs de dos i 6/8 des de la línia de tirs lliures, per un total de 26 punts.

Sàbat ha superat com a MVP un dels seus rivals aquest diumenge al Nou Congost, Joe Trapani, que també va acabar amb 25 de valoració. El jugador de l'ICL Manresa no ha obtingut el guardó després que el seu equip no pogués aconseguir la victòria, en un duel que va acabar amb el triomf visitant per un ajustat 81 a 85.

El director de joc dels badalonins ha començat la temporada a un gran nivell, després que en la primera jornada de l'ACB ja batés els seus anteriors rècords com a jugador de Lliga Endesa. El català va sumar 21 punts, amb cinc triples, en l'enfrontament inaugural contra l'UCAM Múrcia. Sàbat, però, ha volgut destacar per sobre de tot la vital victòria del seu equip, més enllà dels premis individuals. "És un tema secundari. Jo volia guanyar i és el que hem fet", ha explicat satisfet després de saber la seva designació com a jugador de la jornada.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut