Albert Ramos, en forma a Montecarlo
Tenis

Albert Ramos i Rafa Nadal són a unes semifinals del torneig de Montecarlo on no serà Novak Djokovic

El tenista mataroní manté el seu esplèndid inici de temporada en terra batuda i accedeix a les seves primeres semis d'un Masters 1000. No es pot dir el mateix de Novak Djokovic, que encadena 4 torneigs sense passar dels quarts. El botxí del serbi serà el següent rival de Rafa Nadal

Actualitzat

Albert Ramos continua en plena forma a Montecarlo. L'endemà de desfer-se del número 1 mundial, Andy Murray, el tenista mataroní ha doblegat el croat Marin Cilic  i s'ha classificat per a les semifinals del torneig en guanyar-lo en tres sets: 6-2, 6-7 i 6-2. És la primera classificació per a la penúltima ronda d'un Masters 1000 per al jugador català, que està protagonitzant un gran inici de temporada en terra batuda. Ramos no ha donat opció a Cilic en el primer set. El segon ja ha estat més ajustat. Tot i que Ramos ha fet un break en el setè joc, no ha pogut mantenir el servei quan servia per guanyar el partit i Marin Cilic ha aprofitat les seves opcions fins a endur-se el tie break (7-5).

Semblava que el croat recuperava el domini del partit quan ha trencat el primer joc del tercer set i després s'ha posat amb 2-0. Però Ramos ha capgirat la situació anotant-se els sis jocs següents de forma consecutiva en un final de partit espectacular. Ara Ramos s'enfrontarà en semifinals al francès, número 17 del món, Lucas Pouille, que ha superat en tres sets l'uruguaià Pablo Cuevas. Tots dos s'han vist les cares en dues ocasions, i el tenista català s'ha fet amb una victòria, precisament en el partit que es va disputar sobre terra batuda.

Djokovic també queda fora del torneig

El belga David Goffin ha donat la gran sorpresa als quarts del Master 1000 de Montecarlo eliminant al número 2 del món, el serbi Novak Djokovic (6-2, 3-6, 7-5). A la sisena ha estat la vençuda pel número 13 del rànquing de l'ATP, de 26 anys, aprofitant la seva cinquena bola de matx per derrotar per primera vegada en la seva carrera Djokovic.

Novak Djokovic ja havia patit en els dos partits previs a Montecarlo, davant del francès Guilles Simon i l'espanyol Pablo Carreño. Però davant Goffin ha acabat cedint després de dues hores i 37 minuts de lluita aferrissada. El serbi no ha pogut passar dels quarts en els últims 4 torneigs on ha participat.

El rival de Goffin a les semifinals serà un Rafael Nadal que ha eliminat en dos sets l'argentí Diego Schwartzman (6-4, 6-4). El número 7 del món i vigent campió d'un torneig que ha guanyat 9 vegades s'ha hagut d'esforçar davant d'un rival que ha jugat a ratxes.

Anar al contingut