Albert Ramos ja és a la tercera ronda de Roland Garros (EFE)
Tenis

Albert Ramos passa a la tercera ronda de Roland Garros

El mataroní ha superat l'argentí Marco Trungelliti, que havia donat la sorpresa eliminant Marin Cilic. Wawrinka i Nishikori, endavant sense problemes.

Actualitzat

Albert Ramos s'ha classificat per a la tercera ronda del torneig de Roland Garros en superar en tres sets (6-3, 6-4 i 7-5) l'argentí Marco Trungelliti. El tenista mataroní s'ha mantingut ferm davant un rival que en la ronda prèvia havia donat la sorpresa en eliminar Marin Cilic. Ramos s'haurà d'enfrontar ara amb Jack Sock per un lloc als vuitens de final.

Murray torna a patir

Tal i com ja li va passar a la primera ronda amb Radek Stepanek, Andy Murray, número 2 del món, ha hagut d'arribar fins al cinquè set per desfer-se d'un jugador semidesconegut, en aquesta ocasió del francès Mathieu Bourgue, número 164 del món. L'escocès no troba el seu millor joc després de batre a Novak Djokovic en la final del torneig de Roma del diumenge passat, però ha acabat superant ronda amb empentes i rodolons (6-2, 2-6, 4-6, 6-2 i 6-3). 

Pel que fa ala resta de caps de cartell dels individuals masculins, tant Stan Wawrinka, cap de sèrie número 3, com Kei Nishikori, número 5, han passat ronda sense excessius problemes. Wawrinka s'ha desfet del japonès Taro Daniel (7-6 (9/7), 6-3 i 6-4) tot i alguns problemes en el primer set, mentre Nishikori no ha donat opció al rus Andrei Kuznetsov (6-3, 6-3 i 6-3). 

Garbiñe, sense problemes

En el quadre femení, també Garbiñe Muguruza ha superat la segona ronda. En el seu cas, la hispano-veneçolana ha fulminat (6-2 i 6-0) la francesa Myrtille George i en la tercera ronda s'enfrontarà amb la belga Yanina Wickmayer. 

Anar al contingut