Albert Ramos celebra el seu triomf (EFE)
Albert Ramos celebra el seu triomf (EFE)
Tenis

Albert Ramos jugarà la final del torneig de Montecarlo contra Rafael Nadal

És la primera vegada que el mataroní es classifica per a la final d'un Masters 1000. Nadal, per la seva banda, buscarà guanyar per desena vegada aquest torneig

Actualitzat

El mataroní Albert Ramos. de 29 anys, s'ha classificat per a la final del torneig de Montecarlo gràcies a la seva victòria en semifinals sobre el francès Lucas Pouille, en un partit que s'ha resoltat en tres sets (6-3, 5-7, 6-1). És la primera final d'un Masters 1000 en la trajectòria esportiva de Ramos.

Després d'haver dominat clarament el primer set, el català ha vist com el seu rival reaccionava en el segon. En el tercer, Ramos ha trencat cinc vegades el servei de Pouille i ha cedit el seu en només 2 ocasions.

Rafael Nadal, el rival de Ramos

A l'altra semifinal Rafael Nadal ha superat clarament en dos sets el belga David Goffin (6-3, 6-1), i ha accedit a la seva quarta final de la temporada després de les de l'Open d'Austràlia, Acapulco i Miami i buscant l'oportunitat de guanyar per desena vegada el torneig de Montecarlo.

El moment clau del matx ha arribat en el sisè joc del primer set, quan Goffin dominava 2-3 en el marcador i tenia punt de trencament de servei. El jutge de cadira ha donat com a bona una bola de Nadal que inicialment havia estat cantada fora, davant les protestes del belga. El punt s'ha repetit i el de Manacor ha guanyat aquell joc i els quatre següents.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut