Albert Ramos, content després del seu triomf (EFE)
Albert Ramos, content després del seu triomf (EFE)
Tenis

Albert Ramos es classifica per als quarts de Roland Garros en eliminar en vuitens Milos Raonic

Era la primera vegada que el tenista mataroní disputava els vuitens d'aquest torneig. I ara serà el primer cop que jugui els quarts.

Actualitzat

Albert Ramos ha passat per primera vegada als quarts de final del torneig de Roland Garros. El mataroní ha sorprès aquest diumenge en vuitens el número vuit del món, el canadenc Milos Raonic, a qui ha derrotat en tres sets (6-2, 6-4 i 6-4) després de dues hores i vint minuts de joc.

Ramos, en un partit molt complet, ha eliminat en la seva primera presència a vuitens del torneig francès el pupil de Carles Moyà i, a partir d'ara, també de John McEnroe. Per segona vegada en la seva carrera, el tenista català ha superat un dels deu primers del rànquing de l'ATP. La primera ocasió va ser davant el suís Roger Federer l'any passat a Xangai.

Els darrers quatre anys, Ramos havia caigut en la primera ronda del torneig sobre terra batuda més prestigiós de la temporada. Aquest pot plantar-se en semifinals si supera el defensor del títol, el suís Stanislas Wawrinka.

En el quadre femení, la hispanoveneçolana Garbiñe Muguruza s'ha classificat per tercer any consecutiu per als quarts de final del torneig parisenc després de superar la russa Svetlana Kutznetsova en dos sets (6-3, 6-4). Muguruza només ha cedit un set en la present edició de Roland Garros, el dia del seu debut davant l'eslovaca Anna Karolina Schmiedlova. La seva rival serà la nord-americana Shelby Rogers, la 108 del món.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut