Albert Ramos ha perdut contra el txec Jiri Vesely (EFE)
Tenis

Albert Ramos cau eliminat a la segona ronda del Masters 1000 de Miami contra el txec Jiri Vesely

El tenista mataroní ha perdut contra el txec Jiri Vesely en un duel molt disputat per 7-6, 4-6 i 6-3 després de gairebé tres hores de lluita. En el quadre femení, Garbiñe Muguruza s'ha classificat per a la tercera ronda després de remuntar contra la nord-americana Christina McHale.

Actualitzat

Albert Ramos ha quedat eliminat en la segona ronda del Masters 1000 de Miami. El tenista mataroní ha perdut contra el txec Jiri Vesely en un duel molt disputat per 7-6, 4-6 i 6-3 després de gairebé tres hores de lluita.

El primer set ha estat una batalla sense treva que s'ha acabat decidint en el "tie-break" a favor del txec i en el segon, Vesely dominava per 4 a 2 però Ramos ha reaccionat i s'ha apuntat el set després de sumar quatre jocs consecutius. En el tercer i definitiu, Vesely no ha desaprofitat un 4 a 2 al seu favor i ha acabat certificant una treballada classificació per a la tercera ronda.

En el quadre femení, Garbiñe Muguruza s'ha classificat per a la tercera ronda després de remuntar contra la nord-americanan Christina McHale un partit que tenia pràcticament perdut. La número sis del rànquing WTA ha arribat a salvar una bola de partit i s'ha acabat imposant per 0-6, 7-6 i 6-4 després de 2 hores i 23 minuts de joc. La pròxima rival de Muguruza serà la xinesa Xuai Zhang, que ha derrotat la italiana Sara Errani.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut