Albert Oliver amb la selecció espanyola (@baloncestofeb)

Albert Oliver debuta amb la selecció espanyola absoluta de bàsquet amb 39 anys

El base ha estat convocat davant les absències dels jugadors de l'NBA i de l'Eurolliga. A la seva posició han faltat Ricky Rubio, Sergio Rodríguez i el lesionat Sergi Llull, per exemple.

Daniel AlentoActualitzat

Amb 39 anys, el base Albert Oliver ha jugat el seu primer partit oficial amb la selecció espanyola absoluta. El de Terrassa ha participat en el triomf davant de Montenegro per 66 a 79, en partit classificatori per al Mundial de la Xina de l'any 2019. L'equip que dirigeix Sergio Scariolo ha presentat una formació de circumstàncies, davant la negativa de l'NBA i els equips d'Eurolliga a cedir els seus jugadors en desacord amb el calendari fixat per la FIBA. Els montenegrins tampoc han pogut comptar amb els seus millors jugadors.

Oliver ha estat un dels 5 catalans que han jugat a Podgorica, juntament amb Nacho Llovet, Sergi Vidal, Xavier Rabaseda i Oriol Paulí. Aquest últim ha jugat uns grans minuts en el segon quart, superant per velocitat els seus marcadors. El jugador de l'Herbalife Gran Canària i company d'Oliver ha estat clau en la bretxa de 9 punts que ha obert Espanya al descans, 29-38. En el tercer quart Espanya ha sentenciat el partit, tot i els esforços dels montenegrins per evitar la derrota a l'últim. Pere Tomàs, també a la convocatòria de 14, ha estat un dels dos descartats juntament amb l'aler del Divina Seguros Joventut Xabier López-Arostegui.