Esports

Alba avala la possible arribada de Griezmann: "Seria un gran fitxatge per a nosaltres"

El defensa de l'Hospitalet ha parlat de la possible incorporació del davanter francès al Barça durant la presentació del seu campus

Actualitzat

Jordi Alba tindrà un estiu atrafegat per la disputa del Mundial, però ha trobat temps per presentar el seu campus d'estiu. El lateral del Barça ha parlat del tema més candent de l'actualitat blaugrana: la possible arribada d'Antoine Griezmann.

"És un jugador que s'associa bé, que té gol i que pot jugar en qualsevol de les posicions de dalt. Seria un gran fitxatge per a nosaltres", ha dit el de l'Hospitalet de Llobregat. "Però això depèn d'ell i dels clubs", ha conclòs.

Alba també s'ha mullat sobre la final de la Champions de dissabte, que enfrontarà el Reial Madrid amb el Liverpool. "Soc culer i vull que el Reial Madrid perdi sempre; per tant, vaig amb el Liverpool. No crec que ningú s'ho prengui malament, perquè qualsevol culer vol que perdi el Madrid, i qualsevol madridista vol que perdi el Barça".

El defensa blaugrana no creu que aquest pronòstic li pugui passar factura amb els companys del Reial Madrid en la concentració de la selecció espanyola per al Mundial: "Tenim una relació molt bona. Prefereixo que guanyi el Liverpool per la rivalitat que tenim amb el Madrid, però si els he de felicitar ho faré, perquè són amics", ha explicat.

 

ARXIVAT A:
Griezmann
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut