Així serà el mosaic que l'afició farà dissabte a la final de Copa (FC Barcelona)
Barça

Així serà el mosaic del FC Barcelona a la final de Copa

"Fent història" és el lema que versarà el mosaic que està preparant el club per crear un clima de màxima tensió a la final de dissabte

Actualitzat

Tota la carn a la graella. Si algú encara creia que la Copa era el menor dels tres títols a què opta el FC Barcelona, el mosaic que està preparant el club deixa molt clar que la victòria davant de l'Athletic de Bilbao és la prioritat número 1 ara per ara.

30.000 cartolines s'aixecaran minuts abans que comenci el partit, juntes compondran el lema "Fent història" envoltat dels colors blaugrana i de la senyera. Per acabar de completar l'acció, els 37.000 culers que ocuparan el Gol Sud del Camp Nou disposaran d'una bandera del Barça per acabar de crear l'ambient de les grans ocasions i contrarestar la sonora afició de l'Athletic de Bilbao.

Fan Zone blaugrana des de primera hora

Per als més matiners, per als que es vulguin estalviar embussos de trànsit o per als que no sàpiguen quedar-se a casa el dia que el Barça podria aixecar la vint-i-setena Copa del Rei, el Club ha posat a la seva disposició una Fan Zone al pàrquing de la UB a la Zona Universitària. Més de 24.000 m2 tenyits de blaugrana. Exhibicions de "free stylers", actuacions musicals, fer-se fotos amb una rèplica de la Copa, passejar per una reproducció del túnel de vestidors del Camp Nou o una zona per als més menuts de la família són algunes de les activitats que es trobaran els aficionats blaugranes dissabte a partir de les 10 del matí.

 

Anar al contingut