Aitor Karanka, nou entrenador del Birmingham City (Reuters)
Futbol

Aitor Karanka: "Guardiola està demostrant que bons que són ell i el seu equip"

L'entrenador del Middlesbrough, que va ser el segon de Mourinho al Reial Madrid, elogia Pep Guardiola en la prèvia del partit que l'ha d'afrontar contra el City aquest cap de setmana a la Premier

Ramon AngladaActualitzat

El tècnic del Middlesbrough Aitor Karanka, que va ser el segon entrenador del Reial Madrid durant l'era Mourinho, ha lloat aquest dijous en roda de premsa Pep Guardiola, entrenador del Manchester City en la prèvia del partit que enfrontarà els seus respectius equips aquest dissabte a la Premier League (15.00). Karanka ha assegurat que el tècnic català "està demostrant com de bons són ell i el seu equip". Ha recordat però que el seu equip ha de seguir en la bona tònica i "anar a guanyar a Manchester". 

L'extècnic madridista dirigeix el Middlesbrough des de la temporada 2013 i la passada va aconseguir l'ascens a primera. D'aquí dos dies, el seu equip visita l'Etihad Stadium per enfrontar-se al City, conjunt amb la moral altra després de guanyar el Barça aquest dimarts. L'entrenador espanyol ha considerat, però, que "si fem el nostre joc crec que podem tenir opcions".

En l'enfrontament a Manchester es retrobaran altres vells coneguts. Víctor Valdés, porter titular del 'Boro', està tornant a gaudir de minuts després de la greu lesió que va patir quan jugava al Barça. Aquest cap de setmana tornarà a trobar-se amb el que va ser el seu tècnic durant quatre temporades al club blaugrana.

Anar al contingut