Ciclisme

Aitor González, guanyador de la Vuelta a Espanya del 2002, en llibertat provisional per un presumpte atracament

Des que es va retirar del ciclisme, Aitor González ha entrat en una espiral delictiva
Aitor González en una imatge d'arxiu

Aitor González en una imatge d'arxiu

Aitor González, campió de la Vuelta Ciclista a Espanya del 2002 a la disciplina del Kelme i vencedor d'una etapa del Tour (2004) i tres al Giro d'Itàlia (dues el 2002 i l'altra el 2003) es troba en llibertat provisional amb càrrecs després de declarar davant d'un jutge d'Alacant per la seva presumpta implicació en un robatori a una botiga de telèfons mòbils.

González, nascut a Zumarraga (Guipúscoa) però resident fa anys a Sant Vicent del Raspeig (Alacant), va ser detingut per la policia a les dues de la matinada del passat 25 d'octubre a una botiga de telefonia, on presumptament acabava de trencar la persiana i fer miques el vidre amb un martell. Va ser un agent fora de servei qui, escoltant el soroll, va alertar a la patrulla que va capturar "in fraganti" l'exciclista.

L'historial delictiu d'aquest guanyador de la Vuelta comença a ser ampli. A l'agost del 2007 va ser condemnat a una multa de 1080 euros i la retirada del carnet durant un any i un dia per conduir sota els efectes de l'alcohol i la cocaïna. El gener del 2008 va ser detingut per una presumpta agressió en un assumpte relacionat amb un deute, i el 2011 va ser arrestat per la seva presumpta implicació en una estafa d'uns 1000 euros a una entitat bancària.