Hoquei patins

Aitor Egurrola, porter del Barça d'hoquei patins: "Vam ser un equip més que mai"

Assegura que hi havia tensió per la derrota a la Copa del Rei contra el Vic, però que aquest títol els ha permès treure's "l'espina"

Actualitzat

Pocs equips poden tenir el plaer de lluir la Copa d'Europa a les seves vitrines, però Aitor Egurrola, una llegenda viva de l'hoquei sobre patins, ha sumat el desè títol d'aquesta disciplina al seu compte particular. El porter blaugrana, que ha igualat a Sergio Centell com a jugador amb més Copes d'Europa, ha afirmat, al programa "Els matins" de TV3, que "està molt orgullós" d'haver conquistat aquest trofeu, però també s'ha mostrat satisfet per l'actuació de l'equip i "la seva fam" de títols. "Vam ser un equip més que mai", ha destacat.

El jugador basc ha confessat que, després de la derrota a la Copa del Rei d'aquest any, s'havia acumulat molta tensió al club i s'havien generat dubtes "sobretot des de fora de l'equip". Tot i això, les ganes de continuar guanyant i la unió del conjunt blaugrana els ha permès sumar la 21a Copa d'Europa.

El Barça va haver de patir per emportar-se la victòria a la final, ja que el Vic no va perdre l'esperança en cap moment i va posar els blaugrana contra les cordes. Per aquest motiu, Egurrola ha felicitat els osonencs per "creure sempre en el partit" i per la seva lluita fins el final. "Van ser uns últims minuts d'infart, però al final vam aguantar com un equip", ha conclòs.

Als blaugrana els falten dos partits per acabar l'OK Lliga, en què rebran el Noia i visitaran el Mataró, dos equips que es juguen la permanència. Amb el títol de lliga ja al sac, el porter del Barça ha afirmat que sortiran a guanyar perquè no hi hagi suspicàcies. Aitor Egurrola tampoc ha deixat escapar l'ocasió per anunciar un nou acord amb el Barça per ampliar el seu contracte. "Hi ha un principi d'acord, en breu es coneixerà la notícia", ha anunciat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut