Bàsquet

Agustí Sans juga la mateixa jornada de la LEB Or amb dos equips diferents

El base menorquí va disputar el duel entre el Força Lleida i el Barça B amb el conjunt lleidatà i uns dies després va jugar l'Oviedo-Palma amb l'equip asturià, tots dos corresponents a la quinzena jornada del campionat

Actualitzat

El jugador menorquí Agustí Sans s'ha convertit aquest cap de setmana en el protagonista inesperat d'una polèmica a la Lliga LEB Or, la segona categoria del bàsquet espanyol. El passat 6 de desembre, el base format al planter del Joventut de Badalona va disputar un partit avançat entre el seu equip, el Força Lleida, i el Barça B al pavelló Barris Nord corresponent a la quinzena jornada de la competició. Cinc dies més tard, Sans va acabar el seu contracte temporal amb el conjunt lleidatà i va acabar fitxant per l'Unión Financiera Oviedo.

El base va debutar aquest cap de setmana amb el seu nou equip en un partit contra el Palma Air Europa i que també corresponia a la quinzena jornada del campionat. Aquesta coincidència ha provocat que Sans disputés dos partits de la mateixa jornada amb dos equips diferents.

El duel va acabar amb victòria de l'Oviedo per 90-76, però el Palma va firmar l'acta arbitral sota protesta ja que el seu entrenador, Xavi Sastre, va assegurar que "és il·lògic i injust que un jugador jugui en la mateixa jornada amb dos equips diferents". Després d'aquesta inesperada anomalia, serà la Federació Espanyola de Bàsquet qui haurà de decidir si acaba prenent alguna decisió al respecte.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut