Barça

Agustí Benedito confia a aconseguir les 16.570 signatures necessàries per impulsar la moció de censura

El dia abans de recollir les paperetes i començar a aconseguir signatures per impulsar una moció de censura contra la junta del Barça, Benedito ha passat pel Club de la Mitjanit

Actualitzat

Agustí Benedito recollirà aquest divendres les paperetes per iniciar el procés de la moció de censura contra la junta directiva del FC Barcelona que presideix Josep Maria Bartomeu. Benedito necessita presentar 16.570 signatures de socis, en un dia encara no decidit per la discrepància entre les dues parts sobre quan acaba el termini, per forçar la votació que pot acabar amb el mandat d'aquesta directiva.

Benedito ha explicat al Club de la Mitjanit que té 14.000 socis compromesos a donar-li el seu suport, als quals ja ha demanat fotocòpies de la seva documentació per anar preparant les butlletes. I ja n'hauria rebut 2.000. L'empresari ha explicar que té un equip de 100 col·laboradors, que són els que recolliran signatures a les 4 carpes que hi haurà muntades al Camp Nou els dies de partit, o a les dues fixes que hi haurà a la ciutat de Barcelona, o a altres punts de recollida. I que tots ells són voluntaris, ja que "és molta gent la que ha dit prou i s'ha ofert a col·laborar. Hi ha un malestar molt gran".

Agustí Benedito també ha parlat de la marxa de Neymar. Ha explicat que "al mes de juny, això del Neymar ja ho sabíem. La directiva també. Jo ho sabia per què parlo amb gent del futbol i té lògica. A l'octubre li augmentes el salari, li dones una prima de renovació de 60 milions, i la clàusula li puges de 190 a 222".

Respecte al desacord amb el club per quan finalitza el termini per entregar les signatures, Benedito ha demanat que "si hi ha un marge a la interpretació, fem-lo favorable a la participació. Si aquest és un club de socis, donem facilitats. No estem demanant un mes més, només els dissabtes. És un problema de 4 o 5 dies".

Benedito està esperançat que tindrà èxit en el seu propòsit: "convençut no hi puc estar, però tambè és cert que ells s'ho van complicant. Cada vegada que surt el president, tan poc amant de les rodes de premsa, en fa una. Hi ha una contestació que és palpable a tot arreu". I també té clar que no trigarà gaire a saber si arribarà o no a les 16.570 signatures per continuar endavant amb el procés. Tenint en compte que dissabte el Barça rep l'Espanyol i dimarts la Juventus a la Lliga de Campions, Agustí Benedito ha dit que "dimecres ja sabrem si sí o si no".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut