Espanyol

Aguirre: "Serà una guerra i no podrem riure fins al final"

El mexicà Javier Aguirre afronta aquest diumenge (12.00) el seu primer partit com a entrenador de l'Espanyol. El tècnic és optimista sobre la situació de l'equip considerant el temps que els queda per treballar, però avisa que hauran de lluitar de valent.

Actualitzat
El nou entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha assegurat després de l'entrenament a Granada que el partit de diumenge serà "una guerra" i que el seu equip no podrà "riure fins al final", atès que els seus jugadors saben que tenen al davant "una oportunitat de fer un salt i competir amb un equip que està en la nostra mateixa situació."

El tècnic mexicà ha assegurat que els seus futbolistes estan "compromesos amb una causa, volen sortir de la mala ratxa al més aviat possible, i així m'ho han expressat."

De tota manera, Aguirre ha negat que hi hagi ansietat. "Per què? Ens queden 25 partits i som a tres punts de sortir del fang."

La confiança de l'entrenador és total. "Si estéssim a cinc punts i ens quedessin tres jornades, no em veuríeu amb aquest somriure, però hi ha molta qualitat, a l'equip," ha explicat. Tot i amb això, no es conforma amb res, "només que el bloc lluiti, que corri i intenti guanyar. Després, el marcador serà el que sigui."

El "Vasco" ha dirigit aquest dissabte, a Granada, la primera sessió com a entrenador del primer equip de l'Espanyol després d'una setmana "atípica." "Dilluns ets a casa, dimarts et truquen, dimecres no saps què passarà, dijous ja estàs treballant. Al meu fill l'operen dels creuats i juguem contra el Granada en un horari estrany," ha conclòs.

L'Espanyol juga al camp del Granada aquest diumenge a les 12.00 del migdia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut