Espanyol

Aguirre qualifica el partit contra el Celta de "fonamental" i assegura que és un matx de sis punts

Javier Aguirre ha assegurat que la visita del Celta a Cornellà-el Prat "és un partit fonamental" per al seu equip, "un matx de sis punts i així s'ho he dit als meus jugadors perquè a més cal guanyar el 'goal average'". Pel que fa a la llista de 18 convocats, l'única novetat és el retorn de Samuele Longo per Héctor Moreno, que és baixa per sanció.

Actualitzat
Javier Aguirre ha assegurat que la visita del Celta a Cornellà-el Prat "és un partit fonamental" per al seu equip, "un matx de sis punts i així s'ho he dit als meus jugadors perquè a més cal guanyar el 'goal average'". El mexicà ha destacat el perill del Celta a domicili malgrat les seves dolentes xifres, perquè és el pitjor visitant de Primera: "És un rival que juga molt bé al futbol i els seus números fora de casa no reflecteixen la qualitat ni els bons partits que han disputat. Hem de millorar en atac i en defensa".

Una victòria contra el conjunt gallec suposaria, per a Javier Aguirre, "una gran injecció anímica per a tot el grup perquè sortiríem del descens". "L'equip segueix amb confiança i la tendència a la millora. I estem vius a Primera", ha afegit el preparador mexicà. D'altra banda, el tècnic s'ha desmarcat de les informacions sobre l'arribada imminent de l'extrem búlgar Martín Petrov: "Parlo cada dia amb el director esportiu i m'ofereix i em pregunta. Només dono el meu punt de vista però m'han dit més de cent noms. Jo únicament he parlat amb Galán".

En aquest sentit, Aguirre ha valorat la situació del lateral dret. "És a l'únic jugador al qual li he dit, mirant-lo als ulls, que hi ha molts futbolistes en la seva posició", ha comentat. El club valora una sortida del madrileny aquest hivern perquè no disposa de minuts. Finalment, l'entrenador mexicà ha afirmat que compta amb el davanter italià Samuele Longo, que podria sortir aquest mercat d'hivern. "Mai no he comptat amb ell. Una altra cosa és que no entri en els partits. És un jugador que treballa molt i s'hi queda després dels entrenaments perquè té molt marge de millora", ha dit.

Longo, única novetat a la llista de convocats

La plantilla de l'Espanyol s'ha entrenat aquest divendres a Cornellà-el Prat per tancar la preparació del decisiu partit de Lliga contra el Celta. Pel que fa a la llista de 18 convocats de Javier Aguirre, l'única novetat és el retorn de Samuele Longo per Héctor Moreno, que és baixa per sanció. Aguirre tampoc podrà comptar amb Mubarak Wakaso, que participarà en la Copa d'Àfrica amb la selecció de Ghana, ni amb Cristian Álvarez, que segueix sense recuperar-se d'una lesió.

La llista completa per rebre el conjunt gallec és la següent: Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Longo, Kiko Casilla, Javi López, Albín, Capdevila, Colotto, Simao, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Víctor Álvarez i Germán.

El Celta, un rival directe

El Celta ha vingut directament a Barcelona des de Madrid, on dimecres va jugar el partit de tornada de vuitens de final de la Copa del Rei al Bernabéu. Paco Herrera, però, ha hagut de fer venir Jonny, del B, per cobrir la baixa d'Hugo Mallo, que es va lesionar de gravetat contra el Reial Madrid i es perdrà el que queda de temporada. Tot i això, els gallecs, que tenen tres punts més que l'Espanyol en la classificació, confien a distanciar-se'n.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut