El mexicà vol tornar a sumar de tres en tres
Espanyol

Aguirre: "Hem de sumar ja per sortir d'aquesta situació"

L'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha assegurat després de la sessió preparatòria que ha fet l'equip a Màlaga que els seus jugadors tenen la necessitat de tornar a sumar de tres en tres per no patir a final de temporada.

Actualitzat
L'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha assegurat després de la sessió preparatòria que ha fet l'equip a Màlaga que els seus jugadors tenen la necessitat de tornar a sumar de tres en tres per no patir a final de temporada. "Hem de sumar per sortir ja d'aquesta situació", ha sentenciat Aguirre, que, a més, ha reconegut que en els últims tres partits els seus homes "han perdut sensacions, ritme, joc, ocasions i defensa".
El mexicà no amaga que l'equip ha de reaccionar perquè necessiten recompondre's "amb un bon resultat". "Hem de recuperar la nostra tònica habitual i ser un equip organitzat, intens i agressiu. No hem estat gaire fins a dalt i amb el Rayo Vallecano vam perdre el nostre estil."

Aguirre també ha destacat el perill del Màlaga i no ha fet cas del suposat cansament que pot tenir el conjunt andalús després d'eliminar el Porto a la Lliga de Campions. "Els pot passar factura o no. És una plantilla molt àmplia i presentaran el millor equip possible per intentar guanyar". L'entrenador blanc-i-blau ha declarat que no vol que els seus jugadors pensin en el calendari: "Nosaltres hem de sumar. No em serveix de res el que facin els altres equips perquè no serveix de res si nosaltres no puntuem. Ningú ens regalarà res i hem d'arribar als 42 punts de la permanència".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut