Espanyol

Aguirre: "El resultat quan perds és lamentable, però les sensacions són rescatables"

Javier Aguirre ha reconegut després de la derrota contra el Rayo Vallecano (2-0) que el resultat és "lamentable", tot i que ha apuntat que les sensacions que li deixa el partit són "rescatables", perquè hi ha hagut moments de joc "bons".

Actualitzat
Javier Aguirre ha reconegut després de la derrota contra el Rayo Vallecano (2-0) que el resultat és "lamentable", tot i que ha apuntat que les sensacions que li deixa el partit són "rescatables" perquè hi ha hagut moments de joc "bons".
"Penso que hi ha hagut lapsus de joc molt dolents i molt bons i que aquest no ha estat el pitjor partit de la temporada", ha confessat Aguirre en roda de premsa. "Els resultats quan perds són lamentables, però el joc, l'esforç col·lectiu i individual i la idea, l'hem tingut. De les sensacions hi ha coses rescatables. El gol matiner ens ha descompost tot, volíem igualar el marcador abans del descans, però no ha pogut ser", ha dit.
"Hem encaixat el primer gol de manera molt fàcil i quan millor estàvem, ens passa l'accident, Piti es queda sol i es trenca el partit. Nosaltres seguim lluitant, competint i hem estat vius. Vallecas és una plaça complicada, forta i ho hem intentat. Sobre esperit, intensitat de joc i proposta no tinc res que retreure als meus jugadors", ha comentat.
"Ara els nois es mereixen un descans, que es relaxin, que s'oblidin, que descansin i no estiguin llepant-se les ferides", ha conclòs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut