Espanyol

Aguirre: "El mercat es mou i pot passar qualsevol cosa"

Estem en ple marcat d'hivern i en un club ofegat pels deutes com l'Espanyol la paraula venda forma part del plat de cada dia. Javier Aguirre ho té clar i diu que "el club està en una situació compromesa econòmicament i pot passar qualsevol cosa. El mercat es mou". El tècnic mexicà té un altre problema sobre la taula. De cara al matx de Pamplona la grip ha deixat tocats Sergio Garcia i Stuani i fora de la llista Víctor Álvarez i Torje. Víctor Sánchez i Fuentes són baixa per sanció.

Actualitzat

Estem en ple marcat d'hivern i en un club ofegat pels deutes com l'Espanyol la paraula venda forma part del plat de cada dia. Javier Aguirre ho té clar i diu que "el club està en una situació compromesa econòmicament i pot passar qualsevol cosa. El mercat es mou".

El tècnic mexicà té un altre problema sobre la taula. De cara al matx al camp de l'Osasuna, la grip ha deixat tocats Sergio Garcia i Stuani (fins diumenge no se sabrà si estan al 100%) i fora de la llista Víctor Álvarez i Torje. Víctor Sánchez i Fuentes són baixa per sanció. Les altes són Capdevila, Pizzi, Lanza i Sidnei.

Un mercat viu

Fa dos dies el mateix president Joan Collet va admetre una oferta del Rennes per Thievy. Aguirre ha confirmat que el club li n'ha informat i ha afirmat que tal com va passar a la pretemporada amb Wakaso i Forlín, ara qualsevol venda és més que probable: "el club decidirà com gestionar els seus diners. I sé que si es ven serà no per portar un altre jugador sinó per pagar deutes passats i perquè la resta cobrem puntualment".

L'austeritat econòmica imposada per la directiva blanc-i-blava ha fet que només s'invertissin 750.000 euros aquesta temporada en reforçar l'equip. Aguirre pensa que "tenint en compte aquesta quantitat estem on hem d'estar".

Els tocats per la grip

Des del punt de vista estrictament esportiu, Sergio García i Stuani entren a la llista amb pinces ja que arrosseguen feblesa per sengles processos gripals i fins aquest diumenge no se sabrà si estan al 100% de les seves possibilitats per jugar al Reyno de Navarra.

Aguirre dóna molta importància al partit contra l'equip navarrès "per saber on som. Hem de canviar el xip de les vacances perquè ja tornem a la feina."

Respecte a Felipe Mattioni, que ja ha tornat del Brasil i ha fet l'entrenament d'aquest dissabte a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, el tècnic mexicà ha dit que l'afer "està tancat". No ha especificat en quin sentit, això sí. El lateral brasiler no ha entrat a la convocatòria.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut