Morata va sortir del camp en llitera (EFE)
Morata va sortir del camp en llitera (EFE)
Futbol

Agüero, Silva, Götze, Benzema, Morata, David Luiz i Tim Krul, lesionats en els partits de selecció d'aquesta setmana

S'acostuma a anomenar virus FIFA el fet que els jugadors caiguin lesionats durant els partits amb les seves seleccions. En els enfrontaments d'aquesta setmana, el virus s'ha cobrat moltes víctimes, i d'importància

Actualitzat

El virus FIFA ha fet estralls en aquesta darrera jornada de partits de seleccions. Sobretot entre jugadors de caràcter marcadament ofensiu. En aquesta ocasió un dels habituals damnificats, el FC Barcelona, resta indemne, de moment.

Sergio Agüero va caure lesionat en la derrota de l'Argentina davant l'Equador per 0-2, amb un gol de l'espanyolista Felipe Caicedo. El Kun, amb un trencament del bíceps femoral, serà baixa en el Manchester City durant un mes. A la seva absència s'afegirà la de David Silva. La duresa dels defensors de Luxemburg va acabar provocant al jugador de la selecció espanyola un esquinç de turmell que el deixarà fora de joc entre dues i tres setmanes.

Un altre jugador d'Espanya, el davanter Álvaro Morata, tampoc va poder acabar el partit contra els luxemburguesos. En el seu cas, producte d'una acció fortuïta amb un defensa. El comunicat mèdic parla de traumatisme indirecte en la cama dreta del jugador de la Juventus, però sense fractura de peroné, com es va especular en un primer moment.

Qui ha patit una lesió molt greu ha estat la del jugador del Bayern de Munic Mario Götze. Davant Irlanda, el migcampista alemany es va trencar l'adductor. El temps estimat de la seva baixa és d'entre 10 i 12 setmanes.

El cinquè lesionat és un altre davanter, el francès del Reial Madrid Karim Benzema. El jugador blanc es va lesionar els isquiotibials en l'amistós davant Armènia. Rafa Benítez no podrà comptar amb ell durant les properes 3 setmanes.

El central brasiler del PSG David Luiz també s'ha afegit a la llista de lesionats. El defensa es va lesionar divendres passat el genoll esquerre en la derrota del Brasil contra Xile (2-0). Segons el diari "Le Parisien", els metges de la selecció preveuen que Luiz serà baixa unes quatre setmanes, fet que el deixaria fora de combat per als dos partits de Lliga de Campions contra el Reial Madrid del 21 d'octubre i el 3 de novembre. Aquest dilluns, el jugador se sotmetrà a més proves mèdiques a París.

La lesió més greu d'aquesta setmana és la de l'holandès Tim Krul. El porter del Newcastle es perdrà tot el que resta de temporada després d'haver-se trencat el lligament encreuat anterior del genoll dret en el matx davant el Kazakhstan en una topada amb el seu company Jeffrey Bruma. El seleccionador Danny Blind ha hagut de convocar d'urgència dos porters de cara al partit crucial de dimarts que ve contra la República Txeca perquè Jasper Cillessen va tenir un problema d'esquena en l'escalfament del mateix partit.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut