Un dels 5000 porquets que han acabat a la gespa (Foto: Twitter)
Un dels 5000 porquets que han acabat a la gespa (Foto: Twitter)
Futbol Internacional

Aficionats del Charlton i el Coventry protesten contra els propietaris dels clubs llançant porquets de plàstic a la gespa

L'enuig dels seguidors del Charlton amb el propietari del club ve de lluny. Aprofitant el matx contra el Coventry i el descontentament de l'afició visitant amb el fons d'inversió que controla el seu equip, han organitzat una curiosa protesta

Actualitzat

Els aficionats del Charlton i del Coventry, de la Segona Divisió B anglesa, han estat els protagonistes d'una simpàtica protesta contra els propietaris dels seus respectius clubs. Les dues aficions s'han posat d'acord per fer la seva acció en el partit entre els seus dos equips.

El conflicte dels seguidors del Charlton amb Roland Duchâtelet fa dos anys que dura, incloent la creació d'un grup de rock, la creació de la seva pròpia samarreta de l'equip, la publicació de programes alternatius pels partits i la interrupció dels mateixos llançant pilotes a la gespa.

Aquest dissabte, davant l'enuig de l'afició del Coventry amb el fons d'inversió Sisu, els seguidors dels dos conjunts anglesos han protagonitzat una marxa conjunta pels carrers de Charlton, al sud-est de Londres, fins a l'estadi. Ja dins, han aturat el joc amb el llançament coordinat de 5.000 porquets de plàstic.

 

Anar al contingut