Lliga Europa

Una baralla multitudinària entre aficionats de l'Olympique de Lió i del Besiktas acaba amb una invasió a la gespa de l'OL Park

Els aficionats turcs han començat a tirar petards contra els francesos uns minuts abans de començar el partit

La gespa de l'OL Park ha estat envaïda pels aficionats uns minuts abans de l'inici del partit d'anada de quarts de final de la Lliga Europa en què s'havien d'enfrontar l'Olympique de Lió i el Besiktas. En un principi, els seguidors francesos han saltat al terreny de joc fugint dels petards llançats per alguns aficionats turcs des de la tercera graderia, però, poc després, els aficionats turcs també han aparegut a la gespa, on han continuat els incidents. El president del club francès, Jean-Michel Aulas, ha anat personalment intentant posar pau, però, finalment, la policia ha hagut de carregar per parar els aldarulls.

El partit, que havia estat qualificat de màxim risc, finalment, ha pogut començar amb 45 minuts de retard. L'Olympique de Lió ha capgirat el marcador amb dos gols de Corentin Tolisso i Jeremy Morel en només 3 minuts (83 i 85) per contrarestar el gol en el minut 15 de Ryan Babel i acabar guanyant per 2 a 1.