Barça

Afellay és la gran novetat en la tornada a la feina del Barça després de les festes de Nadal

S'han acabat les vacances de Nadal per als jugadors del Barça. Pep Guardiola ha tornat a la feina aquest dimecres a la tarda amb la plantilla, reforçada pel flamant fitxatge. Ibrahim Afellay s'ha entrenat per primera vegada amb els seus nous companys. Guardiola li ha donat la benvinguda en el seu primer dia. Tot i l'arribada de l'holandès, Bojan Krkic espera tenir més oportunitats per demostrar que pot rendir amb el Barça al mateix nivell que ho va fer amb la selecció catalana.

Actualitzat
Salutació afectuosa a Ibrahim Afellay. L'holandès ha fet el primer entrenament amb els nous companys, que s'han retrobat després de les vacances de Nadal. Tots excepte Messi, que s'incorporarà el 2 de gener, i Puyol, que va es va lesionar a l'abductor en el partit de Catalunya i estarà de set a deu dies de baixa. Piqué també s'ha entrenat al marge, però no jugarà contra el Llevant perquè està sancionat. En canvi, Milito s'ha reincorporat al grup.

Bojan demana més minuts

Guardiola ha felicitat Bojan per la seva actuació amb la selecció catalana. El davanter de Linyola ha dit que, per jugar de la mateixa manera amb el Barça, necessitaria més minuts. Bojan també ha manifestat que els jugadors del Barça donen suport a la posició de l'AFE i que no tenen inconvenient a jugar dilluns contra el Llevant, malgrat que dimecres hagin de disputar el decisiu partit de Copa a San Mamés. Per recuperar el to físic, aquest dijous els blaugranes faran una doble sessió d'entrenament.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut