Adrien Rabiot, en un partit amb el PSG aquesta temporada (Reuters)
Mundial

Adrien Rabiot es nega a figurar en la llista de suplents de França pel Mundial de Rússia

El migcampista del PSG va enviar una polèmica carta a la Federació Francesa de Futbol per comunicar la seva decisió, que ha rebut les crítiques del govern francès i del seleccionador Didier Deschamps

Actualitzat

El govern francès ha criticat el migcampista del París Saint-Germain (PSG) Adrien Rabiot, que s'ha negat a figurar en la llista de suplents del Mundial de Rússia, i ha opinat que, quan "un rep l'honor de ser cridat a la selecció, no pot rebutjar-lo".   

"Crec que, quan un té l'honor de vestir la samarreta de França i de defensar els colors del seu país, no pot rebutjar-lo, sigui quin sigui el lloc que se li proposa", ha explicat el portaveu del govern francès, Benjamin Griveaux, després de finalitzar una roda de premsa posterior al consell de ministres.
   
En una polèmica carta enviada a la Federació Francesa de Futbol (FFF), Rabiot, de 23 anys, anuncia que no desitja estar en el grup al qual el seleccionador Didier Deschamps podria recórrer en cas de necessitat si fallés algun dels 23 futbolistes que formen la convocatòria definitiva.
 
El jove migcampista del PSG va ser una baixa inesperada per a molts en la llista de 23 integrants difosa dijous passat, ja que havia estat un fix en les convocatòries del seleccionador francès a la fase de classificació al Mundial de Rússia. Deschamps, però, va optar pel jugador del Sevilla Steven N'zonzi per reforçar el centre del camp.

Per la seva banda, Deschamps ha qualificat de "gran error" la plantada de Rabiot i ha admès que ho tindrà en compte de cara a futures convocatòries.

"Ha comès un gran error prenent aquesta posició. En l'elit, cal ser professional en totes les circumstàncies. Prenc nota del que ha dit", ha manifestat el seleccionador dels "blues" en roda de premsa.

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
Anar al contingut