Barça

Adriano s'acomiada del Sevilla i qualifica de "meravellosa" la seva etapa al club andalús

Adriano Correia ha volgut acomiadar-se del Sevilla. Un dia després de signar el seu contracte amb el Barça per les pròximes quatre temporades, el jugador brasiler s'ha traslladat fins a Rota, a Cadis, on el conjunt sevillista està realitzant el seu "stage" de pretemporada. Acompanyat pel president de l'entitat, José María Del Nido, Adriano ha qualificat de "meravellós" el seu pas pel Sevilla i assegura que se'n va "per la porta gran després d'haver-ho donat tot". Aquest dilluns el brasiler ja es posarà a les ordres de Pep Guardilola en l'inici de la pretemporada del Barça i a la tarda serà presentat de forma oficial.

Actualitzat
"Tot el que ha passat en aquests cinc anys i mig al Sevilla ha estat meravellós. Ho he donat tot i me'n vaig per la porta gran." Adriano Correia, el segon fitxatge del Barça per la temporada que ve, s'ha volgut acomiadar del seu antic equip i per això s'ha desplaçat fins a Rota, a Cadis, on el conjunt sevillista està fent l'"stage" de pretemporada a les ordres d'Antonio Álvarez. En una roda de premsa acompanyat pel president de l'entitat, José María Del Nido, Adriano ha reconegut que aquests últims dies li han passat pel cap tots els bons moments viscuts al Sevilla.

"Els meus companys estan molt contents per mi. Els he dit que ha estat un plaer ser companys de vestidor i que segueixin gaudint i guanyant títols", ha assegurat. El jugador de Coritiba ha qualificat de "grandiós" que el seu possible debut amb el Barça en partit oficial sigui contra el Sevilla en el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya previst pel 14 o 15 d'agost, i ha recordat que el seu primer partit al Sevilla va ser contra el Barça. Adriano també ha relatat que fa uns dies Del Nido "em va trucar per dir-me que hi havia una oferta del Barça" i que a continuació va ordenar al seu representant que "es posessin d'acord per tancar-ho tot".

Per la seva part, el president sevillista ha qualificat Adriano d'"un dels grans" de la història del club amb el qual ha guanyat un total de sis títols en cinc anys i mig (dues Copes de la UEFA, dues Copes del Rei, una Supercopa d'Europa i una Supercopa d'Espanya). "Va arribar sent un nen i se'n va format com a persona i jugador. Se'n va de casa seva i segur que no l'oblidarà, perquè aquí ha disputat set finals i ha aconseguit sis títols", ha recordat Del Nido.

Després d'acomiadar-se dels seus companys, Adriano tornarà immediatament cap a Barcelona per començar aquest dilluns la pretemporada amb el seu nou club. El brasiler serà presentat de forma oficial a la tarda en un acte que es farà a la Sala París del Camp Nou i on també estarà present el tècnic Pep Guardiola.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut