@FCBfutbolsala
Futbol sala

Adrián Ortego torna al Barça Lassa

El nomenat "jugador revelació de la Lliga", ja va estar a les ordres de Plaza al Barça B

Actualitzat

Adrián Ortego s'incorpora a la disciplina del Barça Lassa de futbol sala després que el Club hagi acordat les condicions de traspàs amb el Fútbol Emotion Zaragoza. Ortego juga de tanca, té 24 anys, i signa contracte amb el Barça Lassa per dues temporades, fins al 30 de juny del 2020.

Ortego ja va jugar a les categories inferiors del Barça durant tres temporades, entre el 2012 i el 2015, època en la qual va reforçar de forma esporàdica el primer equip arribant a debutar a la LNFS i també a la UEFA Futsal Cup. Adrián Ortego ha jugat les tres últimes temporades al Sala 10 de Saragossa equip amb el qual s'ha convertit en el "jugador revelació de l'LNFS" aquesta temporada.

Segons el jugador, aquests últims tres anys a Saragossa l'han ajudat "a madurar com a professional i com a persona gràcies a l'experiència adquirida". Ortego reconeix sentir-se "molt content per haver complert l'objectiu de tornar al Barça". En aquest sentit, el jugador posa en valor el fet que Andreu Plaza ja el coneix de l'etapa al Barça B. "Si ha volgut que tornés és perquè realment sap com soc i com jugo i no perquè li hagi agradat en quatre o cinc partits concrets", diu el nou fitxatge blaugrana.

Ortego es defineix com a "un jugador complet, amb una bona visió de joc i una bona defensa".

Anar al contingut