Piragüisme

Adrià Obando i Oriol Colomé, medallistes en la Copa del Món 2016 de caiac "freestyle" a l'Argentina

Adrià Obando ha guanyat la medalla de plata en la categoria júnior, en la modalitat de K-1, que és la que utilitza un rem de doble pala. També en K-1, però en la categoria sènior, Oriol Colomé ha aconseguit la medalla de bronze, en acabar tercer.
Miquel Ribas

Diumenge acabarà la Copa del Món 2016 de caiac "freestyle", que s'està disputant a San Juan, a l'Argentina. L'equip espanyol està format per quatre palistes catalans, Kira Carreto, Sílvia Gallego, Adrià Obando i Oriol Colomé. Tots quatre són del Club Kayak Sort. Adrià Obando ha guanyat la medalla de plata en la categoria júnior, en la modalitat de K-1, que és la que utilitza un rem de doble pala. També en K-1, però en la categoria sènior, Oriol Colomé ha aconseguit la medalla de bronze, en acabar tercer.

Tots dos han aconseguit aquests èxits en la primera de les dues Copes del Món que es disputen al río San Juan. La segona prova s'havia de disputar al Parc d'Aigües Braves olímpic de Rio de Janeiro, però els organitzadors no van donar garanties de poder condicionar el canal per a aquesta modalitat. La Federació Internacional de Piragüisme està intentant que el K-1 també sigui olímpic en la modalitat d'aigües braves.